Tilaisuudet.info-sivustolle on listattu suurin osa Uudenmaan vapaakristillisistä tilaisuuksista. Tilaisuuksia on esillä yli 70 seurakunnalta ja järjestöltä. Kevät -ja syyskaudella Tilaisuudet-sivulla on esillä jopa yli 300 tilaisuutta viikottain. Etusivulla on esillä muutamia poimintoja lähiaikojen tilaisuuksista.

Seurakunnilla on myös joitain tilaisuuksia, joita ei ole näkyvillä Tilaisuudet.infossa, kuten esimerkiksi vain seurakunnan jäsenille suunnattuja tilaisuuksia. Osa liikuntaryhmistä saattaa myös puuttua Tilaisuudet.infosta.

Teknisistä syistä johtuen aiemmin Tilaisuudet.infossa esillä olleista jo menneiden päivien tilaisuuksista kaikki eivät ole enää järjestelmässä.

Tiedot tilaisuuksista haetaan yleensä järjestäjien nettisivuilta n. 2-4 viikon välein. Järjestäjien Facebook-sivujen tiedotuksia seurataan yleensä tätä useammin. Muutokset tilaisuustiedoissa mahdollisia.

 

TILAISUUDET-SIVUN TOIMINTOJA

Tilaisuudet-sivulla esitettävien tilaisuuksien määrää voi rajata valitsemalla tapahtumaluokan.

Sata seuraavaa tilaisuutta voi valita näytettäväksi etäisyysjärjestyksessä lähimmästä kauimpaan Kartta-näkymässä antamalla Lähellä-kenttään maantieteellisen keskipisteen osoitteen. Haku etsii tilaisuuksia seitsemän kilometrin säteellä.

Tilaisuuksia voi selata tapahtumaluokittain kielen tai tapahtumatyypin mukaan klikkaamalla ensin auki Tapahtumaluokat-palkin ja valitsemalla sitten tapahtumaluokan. Tässä esimerkkinä suora linkki nuorten tilaisuuksiin.

 

KÄVIJÄMÄÄRÄT

Syyskuussa 2017 Tilaisuudet.infossa oli noin 117-210 uniikkia kävijää päivässä, 829-1035 viikossa ja 3616 kuukaudessa. Sivusto on avattu 22.10.2013.

 

MAINOSTUS

Tilaisuudet.infon toimintaa voi tukea ostamalla mainostilaa. Sivuston säännölliset kulut ovat n. 60 €/kk. Tämän lisäksi ajoittain kuluja syntyy koodaajalle maksettavasta palkkiosta. Parhaillaan onkin etsinnässä n. 600€+alv laajemman päivityksen toteuttamista varten.

Sivustoa ylläpidetään tällä hetkellä vapaaehtoispohjalta.

 

YHTEYSTIEDOT

info@tilaisuudet.info