Tilaisuudet.info-sivustolle on listattu suuri osa pääkaupunkiseudun vapaakristillisistä tilaisuuksista 40 km säteellä linnuntietä Helsingin keskustasta n. 70 vapaakristilliseltä seurakunnalta, yhteiskristilliseltä järjestöltä tai muulta vastaavalta toimijalta. Kevät -ja syyskaudella Tilaisuudet-sivulla on esillä jopa yli 300 tilaisuutta joka viikko. Etusivulla on esillä muutamia poimintoja lähiaikojen tilaisuuksista.

Seurakunnilla on myös joitain tilaisuuksia, joita ei ole näkyvillä Tilaisuudet.infossa, kuten esimerkiksi vain seurakunnan jäsenille suunnattuja tilaisuuksia. Monet liikuntaryhmistä myös puuttuvat Tilaisuudet.infosta.

Tiedot tilaisuuksista haetaan yleensä järjestäjien nettisivuilta n. 2-4 viikon välein. Tarkemmat tiedot tilaisuuksista, kuten puhuja-, muusikko -ja juontajatiedot löytyvät järjestäjien omista tiedotuskanavista. Mahdolliset muutokset tilaisuustiedoissa tulevat yleensä nopeiten esille järjestäjien omiin tiedotuskanaviin.

Teknisistä syistä johtuen aiemmin Tilaisuudet.infossa esillä olleista jo menneiden päivien tilaisuuksista kaikki eivät ole enää järjestelmässä.

 

TILAISUUDET-SIVUN TOIMINTOJA

Tilaisuudet-sivulla esitettävien tilaisuuksien määrää voi rajata valitsemalla tapahtumaluokan kielen tai tapahtumatyypin mukaan. Klikkaa ensin auki Tapahtumaluokat-palkki ja valitse sitten tapahtumaluokka. Tässä esimerkkinä suora linkki nuorten tilaisuuksiin.

 

KÄVIJÄMÄÄRÄT

Esimerkiksi toukokuussa 2018 Tilaisuudet.infossa oli noin 134-291 uniikkia kävijää päivässä, 1085-1255 viikossa ja 4721 kuukaudessa. Sivusto on avattu 22.10.2013.

 

YHTEYSTIEDOT

info@tilaisuudet.info