Tilaisuudet.info-sivustolle on listattu suurin osa Uudenmaan vapaakristillisistä tilaisuuksista. Tilaisuuksia on esillä yli 70 seurakunnalta ja järjestöltä. Kevät -ja syyskaudella Tilaisuudet-sivulla on esillä jopa yli 300 tilaisuutta joka viikko. Etusivulla on esillä muutamia poimintoja lähiaikojen tilaisuuksista.

Seurakunnilla on myös joitain tilaisuuksia, joita ei ole näkyvillä Tilaisuudet.infossa, kuten esimerkiksi vain seurakunnan jäsenille suunnattuja tilaisuuksia. Monet liikuntaryhmistä saattavat myös puuttua Tilaisuudet.infosta.

Tiedot tilaisuuksista haetaan yleensä järjestäjien nettisivuilta n. 2-4 viikon välein. Järjestäjien sosiaalisten medioiden tiedotuksia seurataan yleensä tätä useammin. Tarkemmat tiedot tilaisuuksista, kuten puhuja-, muusikko -ja juontajatiedot löytyvät järjestäjien omista tiedotuskanavista. Myöskin mahdollisten muutosten varalta on suositeltavaa seurata järjestäjien omia tiedotuskanavia.

Teknisistä syistä johtuen aiemmin Tilaisuudet.infossa esillä olleista jo menneiden päivien tilaisuuksista kaikki eivät ole enää järjestelmässä.

 

TILAISUUDET-SIVUN TOIMINTOJA

Tilaisuudet-sivulla esitettävien tilaisuuksien määrää voi rajata valitsemalla tapahtumaluokan kielen tai tapahtumatyypin mukaan. Klikkaa ensin auki Tapahtumaluokat-palkki ja valitse sitten tapahtumaluokka. Tässä esimerkkinä suora linkki nuorten tilaisuuksiin.

Sata seuraavaa tilaisuutta voi valita näytettäväksi etäisyysjärjestyksessä lähimmästä kauimpaan Kartta-näkymässä antamalla Lähellä-kenttään maantieteellisen keskipisteen osoitteen. Haku etsii tilaisuuksia seitsemän kilometrin säteellä.

 

KÄVIJÄMÄÄRÄT

Huhtikuussa 2018 Tilaisuudet.infossa oli noin 143-291 uniikkia kävijää päivässä, 1144-1277 viikossa ja 4537 kuukaudessa. Sivusto on avattu 22.10.2013.

 

YHTEYSTIEDOT

info@tilaisuudet.info