Tilaisuudet.info-sivustolle on listattu suurin osa Uudenmaan vapaakristillisistä tilaisuuksista. Tilaisuuksia on esillä yli 70 seurakunnalta ja järjestöltä. Kevät -ja syyskaudella Tilaisuudet-sivulla on esillä jopa yli 300 tilaisuutta joka viikko. Etusivulla on esillä muutamia poimintoja lähiaikojen tilaisuuksista.

Seurakunnilla on myös joitain tilaisuuksia, joita ei ole näkyvillä Tilaisuudet.infossa, kuten esimerkiksi vain seurakunnan jäsenille suunnattuja tilaisuuksia. Monet liikuntaryhmistä saattavat myös puuttua Tilaisuudet.infosta.

Teknisistä syistä johtuen aiemmin Tilaisuudet.infossa esillä olleista jo menneiden päivien tilaisuuksista kaikki eivät ole enää järjestelmässä.

Tiedot tilaisuuksista haetaan yleensä järjestäjien nettisivuilta n. 2-4 viikon välein. Järjestäjien Facebook-sivujen tiedotuksia seurataan yleensä tätä useammin. Muutokset tilaisuustiedoissa mahdollisia.

 

TILAISUUDET-SIVUN TOIMINTOJA

Tilaisuudet-sivulla esitettävien tilaisuuksien määrää voi rajata valitsemalla tapahtumaluokan kielen tai tapahtumatyypin mukaan. Klikkaa ensin auki Tapahtumaluokat-palkki ja valitse sitten tapahtumaluokka. Tässä esimerkkinä suora linkki nuorten tilaisuuksiin.

Sata seuraavaa tilaisuutta voi valita näytettäväksi etäisyysjärjestyksessä lähimmästä kauimpaan Kartta-näkymässä antamalla Lähellä-kenttään maantieteellisen keskipisteen osoitteen. Haku etsii tilaisuuksia seitsemän kilometrin säteellä.

 

KÄVIJÄMÄÄRÄT

Tammikuussa 2018 Tilaisuudet.infossa oli noin 100-214 uniikkia kävijää päivässä, 815-1000 viikossa ja 3532 kuukaudessa. Sivusto on avattu 22.10.2013.

 

MAINOSTUS

Tilaisuudet.infon toimintaa voi tukea ostamalla mainostilaa. Sivuston säännölliset tekniset kulut ovat n. 35 €/kk. Tämän lisäksi ajoittain kuluja syntyy koodaajalle maksettavasta palkkiosta. Parhaillaan onkin etsinnässä n. 600€+alv laajemman päivityksen toteuttamista varten.

Sivustoa ylläpidetään tällä hetkellä vapaaehtoispohjalta. Jos haluat olla mahdollistamassa Tilaisuudet.infon ylläpidon muuttamisen osa-aikaiseksi palkalliseksi työksi, ota yhteyttä: info@tilaisuudet.info

 

YHTEYSTIEDOT

info@tilaisuudet.info