Lähes kaikki tällä sivustolla esillä olevat tilaisuudet on seurakuntien järjestämiä. Jumalanpalveluksia, raamattutunteja, pyhäkouluja, nuorten iltoja ja monia muita tilaisuuksia järjestämällä seurakunnat haluavat palvella ihmisiä, sillä Jumala on tarkoittanut seurakunnan yhteisöksi, jossa voi oppia tuntemaan Jumalaa, kasvamaan uskossa Häneen ja löytämään oman paikkansa Jumalan suunnitelmassa.

Ei siis ihme, että Jumala kehoittaa meitä Raamatun sivuilla pysymään seurakuntayhteydessä: ”älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme,” (Hebrealaiskirje 10:25). Seurakuntaan ei kannata pelkästään liittyä, vaan seurakuntaan kannattaa myös sitoutua. Kun käy yhdessä seurakunnassa pidempään, niin alkaa tutustumaan muihin ja muut seurakuntalaiset oppivat tuntemaan meitä, jonka seurauksena tulee helpommin ohjatuksi oikeaan suuntaan ja oikealle paikalle Jumalan suunnitelmissa.

Kuinka löytää seurakunta?

Jokaisen tilaisuuden kohdalta löytyy linkki järjestäjän kotisivulle. Tutustu seurakuntiin ja niiden toimintaan ja löydä itsellesi seurakunta.

Seurakunnan nettisivun linkki