Ladataan tapahtumia

Vaikuttava sana -kurssi

2.-3.3.

| 53€

2. – 3.3. HELSINGISSÄ ENEMMÄN IRTI RAAMATUN LUKEMISESTA JA OPETTAMISESTA!
Miten lukea Uutta testamenttia sen juutalaista taustaa vasten? Millaisia harhaoppeja Paavali yrittää kitkeä kirjeillään? Mitä tekemistä Ilmestyskirjan näyillä on minun arkeni kanssa?

SISÄLTÖ
Moniin arjen ongelmiin ei löydä suoraa vastausta Raamatusta. Kurssilla opitaan etsimään Jumalan sanan ajattomia periaatteita kulttuurisidonnaisten ohjeiden takaa. Ammenna Raamatusta viisautta elämän pieniin ja suuriin valintoihin.

Kokonaisvaltainen raamatunopetus ei väistä Sanan vaikeita kohtia. Oikeilla työkaluilla teksti avautuu ja puhuu tähän päivään.

Kurssi on jatko-osa Vaikuttava saarna -kurssille. (Ensimmäisen osan käyminen ei ole välttämättömyys osallistumiselle.) Kurssi on tarkoitettu pastoreille, vastuunkantajille, solunjohtajille ja kaikille, jotka haluavat syventää hermeneutiikan eli Raamatun tulkinnan taitojaan.

Kurssilla opitun Raamatun ymmärtämisen ja tulkinnan kautta Sanan lukeminen rikastuu, ja niin rikastuu ja syventyy samalla myös saarnamme ja opetuksemme.

OPETTAJA
Kurssin opettajana toimii IK-opiston vararehtori ja opettaja FT. Markku Ojaniemi, jonka monipuolinen kokemus hengellisellä työkentällä ulottuu 80-luvulta tähän päivään – nuorisotyöstä lähetystyöhön ja opettamiseen. IK-opistossa Markku on opettanut vuodesta 2007 lähtien.

LISÄTIETOJA
Lisätietoja ohjelmasta, ilmoittautumisesta yms.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
2.3.2018 19:00
Loppuu:
3.3.2018 18:00
Hinta:
53€
Event Categories:
, , , ,

Järjestäjä

IK-opisto
Kotisivu:
http://www.ikopisto.fi

Tapahtumapaikka

IK-opisto Helsinki
Pulttitie 13, Helsinki
+ Google Map